Om oss

Grundarna till Din Medlem, Roozbeh Leobrandt och Henrik Ralvert, är besatta av användarvänlighet och funktionalitet. Det ska vara enkelt att förstå sig på ett system oavsett om det är ett medlemsregister för en förening eller ett kundregister för ett företag.

När de båda civilingenjörerna fick till uppdrag att se över föreningens Sveriges Makalösa Föräldrars medlemssystem, blev de överraskade av alla menyer, undermenyer, överflödiga funktioner som inte användes och hur lätt det var att göra fel i systemet, som kunde leda till svåra konsekvenser långt in i framtiden.

Idén föddes till att göra ett system som är skräddarsytt för föreningen. Istället för att föreningen ska anpassa sina rutiner efter ett medlemsregistersystem, så anpassar Din Medlem medlemsregistret efter föreningens rutiner. Systemet ska vara enkelt att förstå även för den som inte har någon tidigare datorvana och ingen instruktionsbok ska behövas.

Användarvänlighet och funktionalitet

Din Medlem har en hel del automatiserade funktioner, exempelvis automatisk fakturering till både nya medlemmar och förnyelse av medlemskap av befintliga medlemmar. Allt för att spara tid för föreningens administration och för att ni som förening ska ha tid att göra det ni vill göra.

Roozbeh Leobrandt

info@dinmedlem.se

Henrik Ralvert

info@dinmedlem.se

Om oss

Din Medlem är en medlemsregister-system utgiven i samarbete mellan Leobrandt Group AB och Ralva Affärsutveckling AB. Vi har representanter i både Stockholm och Skåne.